Pred porodem jsem byla z n2kterych prispevku na rozpacich, jestli porodit u Apolinare, ale nakonec jsem si Vasi porodnici zvolila na doporuceni nekolika kamaradek a jsem velmi rada.Por sal I- velmi dobry pristup k maminkam.Na oddeleni P15 mily a vstricny pristup personalu, hlavne detskych sestricek.Moc mi pomohly pri problemech s kojenim, a ze byly velke.Vybornou pomoci je i moznost vyuziti laktacni poradkyne.K predchozimu prispevku bych chtela poznamenat, ze zavinovacku jsem dostala i trikrat denne cistou, pokud se nam ji s Jenikem podarilo uspinit a musim rict, ze na kavu moc casu sestricky nemely.Jeste jednou dekuji sestrickam i lekarum. Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.