Já dneska chtěla ušetřit sobě práci a nechat místní vietnamskou restauraci vydělat, ale byla tam taková fronta, doslova hlava na hlavě, na cca 3*3 metrech dobře 30 lidí, kteří bu´d stáli frontu aby si objednali nebo čekali, až bude jídlo hotové, že jsem to po asi 10 minutách, kdy jsem se neprobojovala ani k tomu okénku na objednání holt otočila a odešla. Asi máme oblíbenou stejnou restauraci jako všichni naši sousedé
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.