Nebaví mne nosit roušku, ale zavedla jsem v podstatě trvalý home office, tak ten nákup jednou za týden se dá vydržet. Moc mne nebude bavit ji používat až zase začnu pracovat s dětmi.
Chybí mi páteční posezení v rockovém klubu - ale mám výhodu, že páteční rock si pořád můžu pustit alespoň s manželem, hůř jsou na tom ti, co jsou sami.
Chybí mi možnost se jít najíst na výletě, zvlášť teď v zimě.
Chybí mi setkání s dětmi, které se bojí, aby nás nenakazily po pobytu v rizikovém prostředí a vadí mi minimalizace kontaktů s našimi rodiči, které zase nechceme nakazit my.
Chybí mi bazén a sauna, minimálně u sauny zvažujeme pořízení nějaké malé domů.
Chybí mi setkávání s přáteli a širší rodinou - máme velký dům a vždycky se u nás pořádala většina větších akcí.
Chybí mi takové kraviny, jako mít možnost na tři dny utéct z domu při rekonstrukci - možná bych stejně nezmizela, ale každý večer by tu byla MOŽNOST se sebrat, pěšky ujít kilometr a být v čistém a s naservírovaným jídlem
Kupodivu mi nijak zvlášť nechybí kultura a naše návštěvy někoho, i výše uvedené aktivity návštěv u nás bych uvítala možná v menším rozsahu, než byly dřív. Jednak už je to možná věkem a měla jsem opravdu velký binec nejen sama v sobě ale i ve svých věcech, na likvidaci následků 30 let hodně hektického životního stylu mi těch pár měsíců zatím nestačilo - do června jsem dělala daně, o prázdninách při uvolnění tábory a teprve od znovu uzavření v říjnu se prokousávám starými resty.