Prašina se moc líbila oběma. Annu ze Zel. domu jsem kdysi četla, teď jsme na to narazili na Netflixu jako seriál, tak je možné, že pak bude chtít i knížku. Stejně tak chce knížku Malé ženy, viděla film a chce si to přečíst. Mušketýry jsem přečetla i já coby holka, měli jsme je doma - obrovskou starou knihu, dokonce byl text oddělený na jedné stránce do dvou sloupců, jinak by se to asi ani nedalo číst..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.