Obě tchýně mám moc ráda. Jedna je skoro dokonalá a jedna má svoje mouchy. Ta druhá nemá ráda mě, protože nepletu, nepeču cukroví, neprodávám v potravinách a místo toho programuju a mám VŠ, což se pro snachy nehodí. Nicméně oproti mé mamince je i tak prakticky andílek. No a máti taky holt nějak snesu, i když mám leckdy z toho skoro tik. A pak jsem strašně ráda, že jsme se viděly, takže je to asi v pořádku. To tedy platí pro všechny tři.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.