Tak bez tuku, který ztuhne a domácí pralinka nebude tekutá, to jaksi nejde. Já používala 90% a víc čokoládu, mléko, cukr a trošku tuku, na 200g čokolády, tak lžíci.
Je ale fakt, že kakao už nepoužívám vůbec, buď použiji čokoládu min 90% nebo na pečení karob, víc mi chutná a není nutné tolik cukru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.