V kariérní změnu jsem doufala při mateřské s oběma dětmi. Jenomže v návalu mateřských povinností (babičky moc nefungují a manžel má časově dost náročnou práci) nebyl na nic takového čas, byla jsem ráda, že jsem ráda. Takže jsem se po obou dětech vrátila do pozic v původním oboru. Proto si nedělám úplně naděje, že zrovna po třetí mateřské to bude jinak. Nemám problém něco na mateřské dostudovat, ale začínat s malým dítětem po mateřské na novém místě, které by bylo v jiném oboru a ještě by to chtělo (s ohledem na malé třetí dítě) částečný úvazek - nedělám si iluze, že se o mne personalisté poperou a že to bude finančně za něco stát :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.