| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den, ja se bojim syna poskat do školy, žijeme ve společné domácnosti s dědou 70 let a léčí se na vysoky tlak chronicky nemocny pacient. A škola mi nechce vyjit vstříc, maj jen rotační výuku ty den ve skole a tyden atejne doma na online výuce!!! A jako navíc nesnese roušku na ustech zvraci v ni po 5 minutach a tak ma problem do školy zas chosit uz to mel od toho 18.9 a léčí se na psychiatrii a nikdo mi s tim nepomůže, jw tohle možný? Holky kam se mam obratit? Plaga psal, ze v případě, ze se zije ve společné domácnosti olravdu maly byt tak se muze zažádat o individuální vzdělávání!! Ja jsem z toho hotová, jde jen o tyden a pak zas online výuku dodržuje!!! Nevite kam se prosim vas mohu obrátit??? Dekuji moc vyhrožují mi OSPOD ikdyz jsem to na ospod psala uz

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.