Tak jsem se dnes dozvěděla od svého tretaka že paní učitelka ráno řekla že má roušek už dost ( škola začala včera, že) a že je mít nebudou. Takže si ji ona i děti brali jen do jídelny na oběd,jinak byli bez nich. Jsem úplně vzteky bez sebe. Jak si to sakra ta ženská může dovolit ? Co s tím ? Ano, řekla jsem synovi ať si ji nrcha, bude tam sedět jako jediný v roušce. A dál? Bohužel s ředitelem ani s učitelkou rozumná domluva není možná, vyzkoušeno několikrát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.