Ráda bych touto formou poděkovala všem porodním asistentkám, paní doktorce Kuklové a panu doktoru anesteziologovi (bohužel jméno si nepamatuji), kteří pomáhali na svět mému prvnímu synovi Míšovi 26. 11. 2004. Všichni byli velmi vlídní, na všechny mé otázky mě dali uspokojující odpovědi. Rodila jsem v naprostém klidu a pohodě (s epidurálem - Míša měl 4 240 g). Ještě jednou díky za profesionálitu a lidskost. Dál moc děkuji nesmírně trpělivým sestřičkám z novorozeneckého oddělení, které mi pomohly s kojením. Míša se ne a ne přisát. Byla jsem z toho moc nervózní, sestřičky mě pomohly jak prakticky tak i "duševně" :-). Míšovi jsou už 4 měsíce pryč a kojíme pořád. Všem libereckou porodnici doporučuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.