| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj kamarádky,
zase jsme zhasli, a to skoro na dva dny :-(
Ale všechny nás omlouvá jarní počasí, které nedovolilo vysedávat u počítače. Aespoň mně tedy ne. Já byla o víkendu velmi pilná.
V sobotu jsem vyprala a vyčistila zimní oděvy a boty a uklidila jsem je. Anna stejně už týden chodí jen v nadkolenkách a v minisukni, Radek si prý zítra vezme do školy krátké kalhoty, i kdyby mrzlo. Zato manžel by klidně šel v zimní bundě, kdybych mu ji neodebrala.
Dneska jsme konečně zahájili chatařskou sezónu. No, moc zábavné to napoprvé nebylo, v chatě byla hrozná zima, topilo se a zároveň větralo, sepisovalo se, co všechno je potřeba udělat a koupit (z toho vždycky udělá a koupí tak pětina), kluk se okázale nudil a otravoval, ať už jedeme domů (Annu jsme radši ani s sebou nebrali)... Klasika. Ale příště to už bude lepší a v létě si zase na chatě užijeme krásnou dovolenou.
Hezký večer a celý příští týden všem. Napište, jak jste si užili víkend.
J.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.