U našich si fakt myslím, že bráchu dřeli až moc. Mohl mit hezké dětství a oni hezké mladí a místo toho seděli cele dny v paneláku a učili chemii člověka, co sotva umí slabikovat.
Navíc pak byli druhotne zklamání i ze mne. Zpočátku jsem vypadala jako naprosto genialni dítě, protože při třetích narozeninách jsem umělá číst, psát a násobit. Akorát jsem nebyla genialni, ale učila jsem se tím, že X hodin denne v kuchyni morili skolni latkou postiženého bratra prvnacka a já byla u toho. Pak byli samozrejme zklamání, že ze mě ani přes nadějný nastup nic velkého nebude.
Dvojí zklamání a pritom oboji zbytečně. Stačilo by nás jen oba dva přijmout jací jsme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.