Mám pěti měsíční holčičku která se mi narodila s rozštěpem patra.Na ultrazvuku nic takového vidět nebylo,a v testech na vývojové vady také nic neobjevili.Samozřejmě i kdybych to věděla dopředu,tak bych si miminko nechala,ale bylo by lepší kdybych na to byla připravená. Kojit jsem nemohla,prorože to nešlo-6 týdnů jsem mléko odstříkávala,pak se ztratilo úplně. Teď máme problémy s jídlem,když jí dávám polívečku,tak se dusí a kucká. Jsem z toho docela vyřízená a nevím co dělat...Máte někdo podobné zkušenosti?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.