Však já je taky nenáviděla, to mě jen přepadla nostalgická. Jak byly z bavlny, strašně se vytahaly a různě lezly a padaly, člověk-dítě jich za sebou půlmetru vláčel, když lezl po kolenou.. Vždy ho někdo dospělý musel zdvihnout za gumu a natřepat zpátky. Krásné časy to byly. Krepsilonové se nevytahovaly, ale nebyly moc příjemné na omak a na tělo. Mně babička taky šila, ale punčocháče ne. Ae už jako pětiletá jsem měla kostýmek z modré koženky s hadím vzorečkem. Zlatý legíny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.