Já se v naší rodině taky snažím vytřít linku, mít čistou lednici a umyté dveře (máme dřevěné a ten čistící přípravek pěkně voní), a samozřejmě čistě uklizeno takové to standardní - koupelna, záchod, prach z nábytku, vytřené podlahy ... Jinak ostatní "velkoúklidové práce" dělám spíš průběžně během roku, jak mě to popadne nebo se vyskytne naléhavá potřeba (něco nelze najít - přeberu skříň, vysype se rýže- vykydám celou polici ve spíži, není kam uložit nějaký nově pořízený předmět - udělám pořádek a "vyřazování" v potřebné prostoru atd.) Okna myju na jaře a na podzim (a spolu s tím sprchuju kytky a "kydám" předměty na parapetech), záclony nemáme, v dětských skříních uklízím tradičně o prázdninách, svou skříň uklízím obvykle v lednu - před svátky tam mám všude poschovávané dárky a je tam pak obvykle šílený zmatek. Manžel si skříň uklízí sám, většinou na jaře i na podzim - přeorganizovává "letní" a "zimní" kupičky oblečení. Topení myju na podzim, než se začíná topit ... Uklízet "velkovánočně" třeba celý víkend nebo dokonce týden v kuse se mi strašně nechce, i když teď už, kdyby se zapojila celá rodina, tak by to celkem šlo ...
Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.