Přidat odpověď
Máme od jara a jednoznačně je důvod organizace.
Za běžného provozu jela dvě okénka, tedy čtyři vydávající kuchařky, nakládaly jen hlavní jídlo, se zbytkem se každý obsloužil sám, takže to šlo rychle.
Nyní musejí i nalévat polévku, pití, podávat příbor jednotlivě, saláty, ovoce, po každé třídě umývají daný sektor jídelny, než tam jde další třída.
Plus zcela jistě to, co psala Vítr z hor, odebírá se méně jídel, každou chvíli se to mění, při dvou jídlech jsou mnohem větší ztráty.
U nás nikdy nebyly dvojky "blivajz" nebo sladké (naopak, často to byla alternativa k všeobecně oblíbenému sladkému na jedničce), takže jsem mívala dvojku podobně často jako jedničku (např. když jednička byly brambory), ale v tuhle chvíli jsem ráda, že se vůbec do jídelny mohu jít najíst a nemusím si tahat jídlo v krabičkách.
Předchozí