máslo obsahuje vodu, což čokoládě změní texturu. Na cukrářské polevy je lepší používat bezvodý tuk - třeba kokosový, nebo sádlo, nebo to, co se prodává jako 100 % tuk (což je palmový olej). Ale jde to i s máslem.
se smetanou je to pak ganážová poleva, je měkká a neztuhne na tvrdý povrch, používá se třeba na profiterolky, na cukroví se nehodí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.