Jednou u nás byla tchýně a moje tehdy svobodná sestra dělala pro celou rodinu bramborový salát za hlášek " já dávám jablko" - my ne, paní XY, "já dávám celer" - my ne paní XY, já nedávám vejce - my, jo paní XY...takhle to šlo celou dobu, já bych už pěnila, ale ségra si jela v modu my jo, my ne, paní XY až to tchýni přestalo bavit. Ale časem se to všechno obrousilo a vycházely jsem dobře.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.