Toje taky napad jezdit autem z tech vasich cudu pro pouhy hermelin v akci - ten vas vysel teda pekne draho: spousta benzinu,casu,trochu myslet by to chtelo...obcas...alespon
Ja dnes sla s pejskem na prochajdu pozdeji dopoledne,vplula jsem do pekarny-tam nikdo,tak jsem si kouoila vyborny kvaskovy chleb,pokracovali jsme dale v prochazce,cestou jsem si nastrihala par vetvi na ozdobu branky,jo a dosli jsme k Albertu,pred kseftem stala pouze jedna nejaka zmatena osoba,tak jsem normos vplula dovnitr,sekurizak mi sel zrovna v ustrety s vozikem,ktery jsem ale hned za jeho zady ponechala na miste,bo jsem sla jen pro nejakou mnamku-honila me mlsna.No a za cnvilenku jsem zas byla h obchodu venku,pekne v klidu,odvazala jsem pejska a slunicko nam dal pekne svitilo na vestu k domovu.Amen!
Prijemnym zazitkum,tentokrat pracovnim nebyl ten den samoze jeste konec,ale mistni zavistivce nebufu dal prudit radsi,bo by pukly zavisti a v umrtnim listu by mely napsan jako duvod covid,takzr by se jen vic zase jen pokrivily statistiky.