| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, moc děkuju za Vaše názory. Dnes jsem si taky promluvila s mamkou a snažila se jí to vysvětlit.

Ahoj Milado, překvapila jsi mě, že jsi napsala odpověď sem :o) Zkoušela jsem, ale Ty asi nemáš zadaný mejl? Asi za dvě hodiny už Lenička červená nebyla. Tak to mohlo být opravdu od tepla. V pátek jdeme k doktorce, tak jí zkusím přinutit do nějakých testů. Už jsem jednou psala, že naše dr. říkala, že to není nutné. Když to bude opakovat, tak se sama obrátím na alergologii a kožní.

Gasho, to je mi líto, že jste s Jaffi na nás čekaly. Já si spíš myslela, že si užíváte někde venku, když je tak krásně. Tak nám to snad výjde tuto sobotu :o)

A příjmení - já jsem hrozná s tím pravopisem. Vím to a stydím se. Já to brala podle vyj.slov.

Rybičky jsou moc hezké. Já se už taky musím vypravit do nějakého papírnictví, nakoupit barvičky a začít už něco tvořit.

Naše dítě objevilo čudlíky na počítači. Tak to rychle pošlu, než mi ho vypne :oD

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.