U našich jich je 7, bydlí v baráku a mají 3 mrazáky. V nich půlku krávy a prase. Kromě toho kůzlata a jiné maso. Oni mají všichni rádi maso.
Já mám kromě mrazáku pod ledničkou jeden mrazák o 5 nebo 6 šuplatech a v případě potřeby můžu zapnout ještě jeden. Ten je teď asi měsíc odstavený. Ale asi ho teď zapnu kvůli cukroví a začínají se mi kazit dýně, tak to tam mezi svátky dám. Taky dnes chci koupit kachnu a lososa v Lidlu. Jestli je teda ještě budou mít. Když ne, poradím si jinak.
prosím tě, co vaříš bezmasého? Ideálně taky nesmaženého.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.