| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Stará huso, my jsme taky vždycky měli pravé svíčky a prskavky...a co si tak z dětství pamatuju, tak nám nikdy nechytil...mívali jsme ho na stolku v rohu místnosti...jen jednou mi od něj maličko chytly vlasy, ale to mi bylo už asi 30 a byli jsme u našich na návštěvě a když jsme se fotili u stromečku, tak jsem si stoupla moc blízko...ale bylo to jen maličko, na vlasech to ani nebylo pak poznat, ale ten smrad byl hrozný~t~, jinak my v té tradici pokračujeme a taky jsme nikdy neměli nic jiného, než pravé svíčky a prskavky...i když byl syn malý...ale my to zapalujeme jen na tu dobu, kdy jsme přímo u stromečku, navíc ho máme v ložnici, kde netrávíme většinu času...takže si ho rozsvítíme, chvíli posedíme, popovídáme, užijeme si ho a pak to sfoukneme, když jdeme jinam... Elektrická světýlka máme jen na okně...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.