Prace z domova byla mozna i pred covidem.Ja jsem si napriklad ujasnila, ze prace jen z domova mi vubec nevyhovuje, a treba u nas v praci nevyhovuje vetsine lidi. Ale je to urcite o nastaveni firmy. Zazila jsem si uplny home office na jare jako novy zamedtnanec a to bylo celkem peklo, na dalku je fakt tezke spolupracovat, kdyz ty kolegy neznas, potrebujes se naucit spoustu novych veci a oni sami bojuji s nastalou situaci.Ve skolstvi tedy doslo k zavedeni vyuky na dalku, predmety zustaly stejne a zpusob vyuky vetsinou taky, jen misto pred tridou ucitel stoji pred kamerou a obcas studentum posle odkaz na prezentace.Co myslis tim osvedcilo a neosvedcilo?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.