Jindřichův Hradec mi přijde maličký.... Vyrůstala jsem kousek od města, ze kterého pochází Monty a dokonce jsem tam jezdila na ZŠ, moji rodiče v něm bydlí a jsou hodně spokojeni. Líbí se mi, že je oddělená historická část od novější zástavby - je to tedy díky terénu, ale právě u menších měst nemám ráda, když udělám pár kroků a místo historických domů vidím paneláky. teď žiju kousek od města, které je sice velké, ale historické centrum téměř nemá. A ČB - jééééééé - střední škola... to je prostě nostalgie. Loni jsme ČB jen projížděli a to jsem dost zírala, jak se změnily, hlavně na okrajích.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.