Já už pár let trávím Silvestr v poklidu doma. Letos jsem unavenější než obvykle a tak mi nějaká nařízení ani nevadí a aspoň se na ně můžu vymluvit, kdyby mne přece jen chtěli pozvat sousedi :) Děti se drží doma i normálně, až si někdy říkám, že o něco přicházejí, ale beru to tak, že nejsme všichni stejní. Já byla od 15 snad každý rok s kamarády na chatě a doma jsem byla až když se mi narodilo druhé dítě. S prvním miminkem to ještě nějak šlo i na ten náš srub. Ale i domů jsme zvali kamarády a rodiny bratrů a švagrů. Teď už jsem na to nějaká líná, snad se to zase změní, až mi ubyde problémů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.