Přidat odpověď
Já strouhanku taky kupuju a používám, i když je to hnusnej chlebovej prach. Svojí speciální rohlíkovou strouhanku si dělám jenom na lepší tj. na Vánoce, když už je ten slavnostní den a kapří řízek taky. Rohlíky doma máme vždycky jen na chvilku, protože je sním já, nebo muž, nebo pes, nebo kocour nebo slepice. Takže na strouhanku musím všechny tyhle živočichy o ten rohlík ošidit.
Strouhanku používám na obalování, do sekané, karbanátků, knedlíčků a do štrůdlu. Což není tak často. Navíc nespotřebovanou vracím k další spotřebě. Takže moje kupovaná a dlouho skladovaná strouhanka je hnus na entou. Ale je součástí mého zdravého životního stylu v praxi, protože si alespoň potrénuju obranyschopnost a životaschopnost mého zdravého organismu. Navíc mě ani nehne řešit nějakou strouhanku, což je taky určitě zdravé.
Předchozí