| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Marko, víš co si říkám, že by se třeba měli začít prakticky lékaři smekat a začít ordinovat.

Není to tak dlouho co byl každý simulant a neschopnost dostal jen ten na smrt nemocný.

Ale byl vyšetřen. Poslech byl součástí. A mám prostě dojem, že těma poslechama lidí by se našlo dost zápalů plic dřív. Než když už je pozdě a je to na sanitku a ventilátor.

Prostě si myslím, že pokud člověk vidí s kašlem doktora až když si zavolá rychlou. A pak v té nemocnici. Je něco hodně špatný.

A buzerace lidí, že nechrání sebe a ty druhé. Přitom oni neplní tu svojí přísahu ( protože jinak to fakt nevidím u nás na dveřích stále papír s čím se tam může, šla jsem okolo tak jsem se jukla jestli nejsou změny). A 3/4 roku se do ordinace nesmí mi opravdu nepřijde v pořádku.

A osobně si myslím, že i ty lidi co umírají na koronu proto, že se na ně DR vykašlal. A je to vlastně jako před 100 lety, kdy na doktora mel málo kdo a nyní je to o tom, že člověk musí být na smrt nemocný, aby DR viděl.
A nebylo by jich tolik, kdyby makali jak mají.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.