Babi, to je opravdu nebývalé. Takových slušných lidí víc. Barevná světélka jsou krásná na pohled. Ale kdyby to úplně zrušili, nevadilo by mi to. Vždycky jsem si rikala, co na to zvířata. A když vidím, co na to náš pes, je mi líto všech klepajicich se tvorů. Takhle kdyby chtěli zavádět ty drony, to umí taky úžasný věci. Pozitivní věc po ránu - FB mi zjevil novoroční řeč Bartoše z Pirátů. Ne že by to byl řečník, ale po Ovarovi a Andrejovi to bylo takový lidský cílený....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.