Uvařím čočku ( z krabice, předvařenou, tudíž nenamáčím), osmahnu do zlatova cibulku, obojí smíchám, nastrouhám bramboru (místo mouky ala jíška na zahuštění, nepálí pak žáha a není to tam vůbec cítit), osolím, okyselím. Když ji dám na talíř, nasypu nahoru osmahnutou cibulku trochu do hněda. Dávám ji pak s buličím okem nebo párkem a kyselou okurkou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.