Přidat odpověď
Romano, ale já tomu rozumím...jen se ti naopak zase já snažím vysvětlit, že jelikož u nás žádná změna hluku nenastala, tak se naše myšlenky tímhle směrem ani neubírají, co všechno za tím je, chápeš? Jinak samozřejmě, na zprávy koukáme, vidíme, co se děje, i když na ně koukám spíš už méně, protože bohužel s tím, co se děje, s tím já sama bohužel nic nezmůžu, nevím, jak bych to mohla ovlivnit...snad jen mám občas trochu pocit marnosti, když se my a lidi kolem nás snažíme ta opatření dodržovat a potom všude jinde slyším vyprávět o vánočních sešlostech v rodinách, o firemních večírcích, silvestrovských oslavách v nevímkolika lidech... víš, já jsem prostě takhle nastavená, že u věcí, se kterými já sama konkrétně nic nezmůžu, si s tím nedělám tak těžkou hlavu, neupadám kvůli tomu do depresí...a snažím se žít co nejnormálněji a nejpříjemněji to jde...co s tím taky chceš dělat jiného? Snažíme se prostě udržovat v pohodě, podnikat aspoň to, co jde...protože jinak se to pak odrazí i na fyzickém zdraví a tudíž i na horší odolnosti proti nemocem apod...
Předchozí