z plecka děám guláš, azu po tatarsku, znojemskou omáčku z plece, bratislavské plecko.... Včera jsem dělala uplně jednoduché dušené na kmíně - cibulka na sádle, na ni plecko na kousky, osolit. Dala jsem tam trochu kmínu drceného i celého a stroužek česneku, dusila jsem do měkka a šťáva se pak musí zredukovat úplně na samotný tuk. Pak dám maso bokem na kraj kastrolu, zapráším výpek lžičkou mouky a chvílu za stálého míchání mouku opékám. Zásmažka chytne fantastickou chuť toho masa.Pak zředím vodou a dodusím. Když se dodrží technologický postup, je to výborné maso bez zbytečných ochucovadel.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.