Jani když jsem byla těhotná tak jsem byla taky na svatbě. Asi to byl tak 4. měsíc. Koupila jsem si bílou těhu halenku, ale vůbec jsem se v ní necítila. Byla to prý největší velikost a už tehdy se mi zdála těsná. To by ti asi nebylo. Jinak jsem nosila dvě šité halenky z tenkého úpletu. Nespíchla by ti něco pohodlného ta švadlena co je v té Galanterii na Obránců Míru? Jsou tam docela ochotní. A ten úplet jsem koupila tam. Bylo to moc pohodlné a nosila jsem to i v létě. Jako bych na sobě ani nic neměla.
Jinak se ti zkusím zeptat kámošky ta si koupila v Promi pěkný těhu komplet kalhoty a halenu. Třeba by ti to půjčila. Měla dost přes prsa a to by ti bylo určitě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.