Já jsem si vzala jméno BM moc ráda, těšila jsem se, že se budu jmenovat po něm, protože jsem ho milovala a chtěla jsem být vdaná. Je to teda běžné české jméno. Moje jméno za svobodna se mi nelíbilo, i když není hanlivé ani směšné a jmenuje se tak jeden hrdina z doby okupace. Protože jsem byla vdaná déle než svobodná, na své vyvdane jméno jsem si tak zvyklá, že mě po rozvodu ani nenapadlo ho měnit. A chci se jmenovat jako moje děti. Nová žena mého BM má ještě k novému své staré příjmení, takže se nejmenujeme stejně. A tchýni jsem měla ráda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.