Romano, nevím, nikdy mi auto nechybělo v tom smyslu, co píšeš...autobus jezdí po čtvrt hodině a čekat na něj nemusím, protože vím, v kolik jede, tak vyrazím prostě na čas...z domova do práce to mám ode dveří ke dveřím 23 minut (busem a metrem), autem bych to jela nejspíš stejně v ranní špičce, navíc nemůžeme parkovat na ulici, není tam místo, takže než bych otevřela garáž, vrata, vyjela s autem, zavřela to za sebou, sedla do auta apod., tak za tu dobu už jsem pomalu busem na metru
, moc věcí s sebou tahat nepotřebuju, všechno se mi vejde do kabelky, plus do práce mám tašku přes rameno s obědem...i se synem jsme jezdívali všude MHD, náhradní oblečení jsem s sebou moc netahala a když už, tak se to vešlo do batůžku,včetně pití a sváči...měla jsem tam i něco na zabavení cestou, nebo nějaké synovy hračky, co zrovna chtěl s sebou...písek jsme měli na zahradě, nebo na hřišti cca 3 minuty od domu...krmení pro ptáky jsme si s sebou brali z domova, když jsme počítali, že cestou něco takového proběhne...apod. My to auto prostě bereme, že je fajn na nákupy, někam k doktorovi, nebo když je potřeba někam něco dovézt, odvézt...jedeme s ním někdy na výlet, kam se nedá třeba vlakem, nebo na dovolenou...i když teď naposled jsme autem akorát přijeli a odjeli, jinak stálo celý týden u penzionu a my po Jizerkách jezdili vlaky a nebo chodili pěšky
. Jako jasně, kdybychom bydleli někde stranou, kde by autobus jel 3x za den, nebyl poblíž žádný obchod apod., tak bychom taky jezdili víc, ale takhle nám to prostě nechybí...