Val, mně se celoživotně líbí nejvíc muži mezi 30-40. Zůstalo mi to doteď, ale nikdy mě nenapadlo, že bych v té kategorii mohla hledat partnera. Jako mladá jsem se dlouho cítila jako dítě a teď se vnitřně cítím tak na tu tricatnici. Ale třeba co se týče energie a životního tempa, tak to už ne. Tam se cítím spíš asi starší, než ve skutečnosti jsem. Teď předávám práci své nástupkyni a jsem z toho tak unavená, že se sotva držím na nohou. Nechápu, kdy se že mě stálo takový máslo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.