tak ty sklenice asi budou ok, když v nich maso bylo od výrobce. I když samozřejmě člověk neví, ve velkovýrobě se masové konzervy autoklávují, tím se vyřeší problém, protože možností dosažení vyšší teploty než 120 st. a to pak ničí i spory. A nemusí se to pak dělat tak dlouho a dvakrát.
Existují tedy i domácí tlakové hrnce na zavařování, které mají tu grantovanou teplotu. Já ho nemám, můj papiňák to nesplňuje
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.