no, já taky radši masové věci mrazím :) To zavařování je prostě moc komplikované na moje běžné podmínky.
No, můžeš do toho započíst to vaření při zavařování, ale je potřeba si uvědomit, že ono to dost trvá, než se sklenice prohřeje skrz naskrz, tj. nejsou to 2 hodiny varu celkem, ale tak polovina až dvě třetiny času z toho. A nebude u toho probíhat odpar, který by probíhal na sporáku, tka to tolik nezhoustne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.