Přidat odpověď
hovezi vyvar:zebra,korenova zelenina vcelku,cibule,cesnek,sul,voda,teplota 225c,doba pripravy 120minut. Kure:cibule,cesnek,gril.koreni,sul,jablka dovnitr kurete,lzice jablecne stavy a medu,teplota 190c,doba prip. 80-90min. Veprove kotlety s bramborem na slehacce:kotlety s kosti,syr.brambory na ctvrtky,cesnek,cibule,kmin,paprika,zampiony,slehacka na zaliti,sul,tepl.190c,80-90min. Peceny pstruh:pstruzi,sul,kmin,bazalka,platek masla do kazde ryby,tepl.200c,30-40min. Kdyz dodrzis teplotu a dobu nemusis jidlo vubec kontrolovat.Recepty jsou vyzkousene.Doufam ze to bude stacit.Moznosti je strasne moc musela bych se upsat.At se to zdari
Předchozí