Já zavařuji do normálních sedmiček,jak je máš na fotce.Nic speciálního.Naposledy jsem zavařovala maso na počátku pandémie,pak na něj zapomněla,nechala na verandě,kde v jsem sklenice objevila v létě,pěkně v teplíčku.Maso bylo skvělé. Klasické dvoji zavařování.Naplníš omáčkou sklenice,necháš prostor pod víčkem,sklenice dáš do hrnce s vodou a vaříš na plný var hodinu. Necháš vystydnout a proces zopakuješ po 24 hodinách.Je to recept mé kamarádky inženýrky chemie,její zavařené maso cestovalo až do Švédska.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.