Tak jsem se na tu Ester podívala a zjistila jsem, že jsem se celou dobu sledování dokumentu usmívala. Teda kromě doby, kdy vyprávěla o porodu mrtvého děťátka
A víte proč jsem se tak usmívala ? Protože Ester je celá já - hodná, empatická, angažovaná, statečná, má nadhled a ví, že život není černobílý. Navíc je moc mile hezká, někdy působí jako madona nebo jiné nebeské zjevení. Navíc v ní bylo energie, když hrála divadlo, tancovala nebo pařila na kytaru až až. Líbilo se mi to moc. Úplně stejně jako Karolína, ale zase jinak. S Karolínou bych kamarádit nechtěla, to je generálka a všechno by muselo být podle ní. Ale s Ester bychom si dozajista rozuměli a měli si o čem povídat. Jediné co se mi líbilo víc, byl Karolínin dům a taky měla hezčí kočky a víc psů. Ale Ester měla lundehunda a ten vydá za čtyři landseery.
A příští úterý bude o české musherce co jede dlouhatánský závod. To se mi bude líbit taky. A jsem velmi zvědavá, jak to udělá s tou zmrzlou vodou pro své psy. Nevím, zda to zdejší opičí milovnice psů vůbec přežijí.