| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Radko, mám to stejně, pohyb mám ráda, ale prostě v souvislosti s něčím...ne, že cvičím jenom pro to cvičení, nebo běhám jen pro ten běh...baví mě pohyb na zahradě, baví mě chodit po horách, kdy jdu prostě za nějakým cílem, nebo i s tím tancem to mám podobně...prostě když je ten pohyb přirozená součást toho, co dělám... Nebavilo by mě potit se ve fitku, ale vůbec mi naopak nevadí, když se zpotím při lezení po kopcích a rozhlednách v létě na horách... Takže teda teď zrovna mívám trochu problém se vykopat ven, protože do práce nemusím, na zahradě není co dělat a na nějaký výlet někam dál, se nám v zimě většinou nikomu moc nechce...ale neměla jsem třeba problém před několika dny jít na procházku taky po okolí, když svítilo krásně sluníčko, byl sníh a já potřebovala natrhat nějaké šípky, nebo něco do truhlíku...a dneska (jako každé ráno teď) jsem se v půl osmé vrátila z půlhodinové procházky se synem na zastávku busu...byl krásný vzduch, sice chumelilo, ale nebyla ani moc zima...docela jsem si to užila...ovšem teď už jsem doma a už mě do té vánice, co tu zrovna je, nikdo nedostane, nemám proč:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.