Mě ani moc nerozesmutní, když zemře někdo v tak požehnaném věku a po tak naplněném a záslužném životě. Ale škoda každé modré krve. Jsou to povětšinou lidé kultivovaní, noblesní, stateční a pracovití, jak jsem viděla v mém oblíbeném cyklu Modrá krev. Vždy mě to nakoplo a zase jsem chvíli měla ráda lidstvo. Což teď momentálně teda moc nemám. Asi si pustím Modrou krev Sternbergové, nebylo by to od věci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.