Přidat odpověď
Oliverko, já mám taky radši čerstvě připravené jídlo, jenže u nás to pokaždé nejde...obědváme i večeříme všichni doma, všem nám vyhovuje mít v poledne i večer něco teplého...a když já jsem celý den v práci, manžel dorazí po poledni, syn o něco později, tak aby vařili ještě něco čerstvého, to by jedli bůhví kdy... A já i když jsem v práci, tak si to jídlo nosím s sebou, nemáme žádnou závodní jídelnu...a mekáč nebo čína se moc často jíst nedají...ty dny, co mám volno, tak obvykle vaříme oběd i večeři čerstvé, ale ty dny, kdy jsem v práci, je potřeba mít něco, co se jen ohřeje...jinak ono je víc věcí, které chutnají druhý den ještě lépe...nám takhle druhý den víc chutná rajská omáčka, buřtguláš, bramboračka, nebo některé další polévky...
Předchozí