Po přečtení tohoto článku musím s touto maminkou jen a jen souhlasit. Taky jsem rodila na sokr. klinice Meda, pro podobný případ, k MUDr. Ročárkovi chodím od začátku vzniku kliniky a jsem s personálem této kliniky více než spokojená je tu personál nejen kvalifikovaný ale má ke každé pacientce osobní přístup, byla jsem taky prvorodička a vzhledem k mému dřívějšímu zdravotnímu stavu odzačátku těhotenstvíjsem byla na rozikovém. Každou sebenepatrnější otázku mi jak doktor tak i personál vždy s pochopením vysvětlil. Porod byl císařským řezem a tak jsem se dostala nejdřív i na pooperační oddělení pro matky po sekci, kde už je personál patřící Bulovce stajně tak jako na šestinedělí. A zde jsem strávila jen jednu noc než mne převezli na pokoj - na šestinedělí. Strávila jsem v porodnici 6 dní ale přes komplikovaný začátek musím říci že jsem si to opravdu užila jsou tu jen jen milý sestřičky, a ohleduplní doktoři.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.