Moje matka dokáže použít při nadávání tak sprostá slova a nebo když se jen vyjadřuje o lidech, které prakticky nezná. Dovede mě tak vytočit, že jsem po 30 letech co jsou mí rodiče rozvedení musela v sobě přehodnotit jejich život a vinu, kterou jsem svému otci vždy kladla. Často proti ní také stojím a chvěji se po celém těle a držím se, abych jí jednu nenatáhla. Její druhý muž jí také nikdy žádnou nenatáhl a umí s ní tuhle hru hrát. My se doma s manželem nehádáme, a když ano, nikdy bych k němu nebyla vulgární, já bych mu třeba neřekla ani ve srandě "drž hubu" nebo "s tím jdi do prd.." prostě pro mne je takové chování naprosto za hranou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.