Aleno, dneska nejsem v kondici psát neobjektivně. Ale já se spíš setkávám s tím, že něco zopakuju desetkrát a stejně se dozvím" Šmarjá, já nevim, to mám umět i tohle?" Přitom jsem miláčka evidentně vyrušila od hraní onlinovky a dovolila jsem si po něm něco chtít.
Já jsem unavaná, děti jsou unavené, uvědomuji si to, ale přístup některých je takový, že by nejradši jedničky a škola ať jim dá pokoj a nic od nich nechce...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.