Věci, které dělám nerada, se snažím udělat co nejrychleji, abych je měla z krku. A pak dělám chyby a nedaří se mi to. Musím se vždycky napomínat: " Pomalu a pořádně!" Jinak se ráda povaluju, pomalu chodím na procházky, dřív jsem pomalu jezdila na kole z na běžkách a kochala jsem se. Nesnáším hltace kilometrů. Taky pomalu mluvím, což jsem zjistila už kdysi dávno, když jsme se ve škole nahrávali na magnetofon.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.