ano, jde, chce to dobře zapakovat, hodně hcytá pachy z mrazáku. A potom pomalu rozmrazovat, v lednici. Jinak může tak divně ztrupelnatět.
Mrazím každý týden několik koláčů a zákusků (od každého pečení oddělím kousek pro kamaráda a jednou týdně mu to donesu) a pohoda, jen to chce pak nespěchat na to rozmrazení.
A hlavně mrazit hned, ne "to, co zbude" a už to někde den dva leželo. Z čerstvého odhadnout a odkrojit. Když to před mrazením necháš stát, už se v tom může i něco pomnožit a mrazák to nehubí, tak to tam pak roste po rozmrazení. Mrazí se čerstvé věci a pak je jako čerstvé vytáhneš :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.