Čtyřkilové kuře ? To asi těžko, už dvoukilové je velké. Já peču kuře (z farmy, ne z velkochovu) naporcované, osolené, obylinkované (oregano, tymián, rozmarýn), potřené trochou másla a osolené, v horkovzdušné troubě na mřížce, pod kterou je plech na zachycení vypečené šťávy. Teplota cca 200 °C, trvá to asi 40 minut. Zejména pro naše děti je to asi úplně nejoblíbenější jídlo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.