Osvědčilo se mi kuře naslit (potřít solí zvenku i uvnit) a nechat při pokojové teplotě 2-3 hodiny (ale tady nevím, zda je to OK co se týká pomnožení bakterií), nebo prosolit i dříve a nechat v lednidi. Ale do trouby ho dát v pokojové teplotě - ne z chladničky. Ta sůl se výborně dostane do masa a je to jenom tímto chutnější. Dochutit pak můžeš máslem, kmínem česnekem a paprikou (to raději až ke konci, aby to nezhořklo)... to už je na tobě. Jo a dostala jsem radu na pečení kachny od šéfkuchaře, co prý vařiil naši olypionikům... a jeho kachní stehýnka mi opravdu moc chutanala, možná by to šlo uplatit i u kuřete. Před dopečením sliješ vše co je v pekáčku a necháš tam kachní stehna bez ničeho a vrátíš do touby na 230-250 st. a dopečeš do výborné kůrčičky. Je to fakt výborné. Jen pár minut.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.